Серіали » Аніме » Бліч: Тисячолітня кривава війна

Бліч: Тисячолітня кривава війна

Bleach: Sennen Kessen-hen
100%
9.5

Коротко про серіал «Бліч: Тисячолітня кривава війна»

Ічіґо Куросакі отримав силу Шініґамі завдяки випадковій зустрічі. Як Підмінний Шініґамі, Ічіґо потрапив у хаос Товариства Душ — місця, де збираються померлі душі. Але з допомогою друзів Ічіґо подолав усі випробування, щоб стати ще сильнішим.

Коли в його рідному місті Каракура з’являються нові Шініґамі і новий ворог, Ічіґо знову стрибає на поле бою зі своїм Занпакто, щоб допомогти тим, хто цього потребує. Тим часом Товариство Душ спостерігає раптовий сплеск кількості Пустот, що виникають у Світі Живих. Вони також отримують окремі повідомлення про зникнення безвісти мешканців округу Рукон. Врешті, Сейрейтей, дім Шініґамі, зазнає нападу групи, що називає себе «Ванденрайх».

Очолювані Іхвахом, батьком усіх Квінсі, Ванденрайхи оголошують війну Шініґамі з наступним посланням: «Через п’ять днів Товариство Душ буде знищено Ванденрайхом». Історія і правда, яку приховували Шініґамі протягом тисячі довгих років, нарешті винесена на світло. Все повинно закінчитися, оскільки починається остання битва Ічіґо Куросакі!
Дивитися Бліч: Тисячолітня кривава війна в хорошій якості
Світло
Дивитися онлайн Плеєр 2 Трейлер
Графіку немає
Коментарі (1)
  1. Artist338
    Artist338 23 квітня 2023 18:48
    а що там з продовженням?)