Серіали » Серіали » Благословенна дівчина

Благословенна дівчина

Ling Long
NAN%
8.8

Коротко про серіал «Благословенна дівчина»

Оповитий таємницею континент Сучуань, колись прекрасний край миру та процвітання, занурився в розруху та хаос. На престол сходить молодий монарх Юань Ї, який зростав у цій країні нещасть. Він обіцяє покласти край бідам, які мучать його народ.

Вірячи, що джерело проблем його королівства є легендарне падіння богів, Юань Ї береться знайти того, хто має достатньо духовної сили, щоб повернути прадавніх богів. Дізнавшись, із чуток, про таку людину, Юань Ї переодягається простолюдином і вирушає на пошуки єдиної, достатньо сильної людини, аби протистояти злу, яке мучить його землі. Ідучи за чутками та шепотом своїх людей у ​​віддаленому селі Юань Ї зустрічає Лін Лун, молоду дівчину, яка володіє неймовірною духовною силою, та її батька Хо Ту Сіня. Будучи певним, що Лін Лун - та, кого він шукав, Юань Ї просить її та її батька приєднатися до нього в пошуках порятунку для Сучуаня.

Згодившись на його прохання, Лін Лун та її батько приєднуються до Юань Ї, вирушаючи разом у небезпечну подорож, щоб врятувати свій світ від злих сил, які його нищать.
Дивитися Благословенна дівчина в хорошій якості
Світло
Дивитися онлайн Плеєр 2 Трейлер
Графік виходу серій «Благословенна дівчина»
1 сезон
Номер серії Назва серії Дата виходу Статус
1 сезон 40 серія Episode 40 22 лют 2021, Пн
1 сезон 39 серія Episode 39 22 лют 2021, Пн
1 сезон 38 серія Episode 38 21 лют 2021, Нд
Коментарі (0)