Серіали » Аніме » Прискорений світ

Прискорений світ

Accel World
NAN%
7.1

Коротко про серіал «Прискорений світ»

У не такому далекому майбутньому живе собі 14-річний хлопчик - Харуюкі Аріто. Природа обділила його видатними рисами обличчя, зростом і фігурою, тому й не дивно, що він не надто популярний серед дівчат, натомість хулігани часто використовують його як грушу для биття, але попри це все-таки у нього є кілька вірних друзів дитинства - Xіюрі і Такума.
Завдяки розвитку інноваційних технологій, а саме створення та вживлення нейролінків, люди отримали можливість стати частиною віртуального світу, але і там бідоласі не легше. Зовнішній вигляд аватару залежить від реальних можливостей і самосприйняття, тобто якщо ти душею і тілом баран, то левом точно не станеш. Ось і бігає по віртуальній школі самотнє порося, відводить душу грою в теніс зі стінкою, де домігся неабияких успіхів.
Але раптом Аріто запропонували розірвати шаблон і вийти з образу невдахи шляхом участі в програмі «Вибух мозку». У випробуваного тисячократно прискорюється мислення, світ застигає і змінюється реальністю другого порядку - Прискореним світом, діяти в якому можуть тільки обрані. А далі просто - жорстока гра, в якій треба вижити.
Дивитися Прискорений світ в хорошій якості
Світло
Дивитися онлайн Трейлер
Графік виходу серій «Прискорений світ»
1 сезон
Номер серії Назва серії Дата виходу Статус
1 сезон 24 серія Reincarnation 21 вер 2012, Пт
1 сезон 23 серія Consolidation 14 вер 2012, Пт
1 сезон 22 серія Determination 7 вер 2012, Пт
Коментарі (0)