Серіали » Серіали » Життя після людей

Життя після людей

Life After People
100%
7.6

Коротко про серіал «Життя після людей»

Автори фільму разом з ученими — біологами, екологами, геологами, інженерами — намагаються знайти відповідь на питання, що станеться з нашою планетою, тваринами і рослинами, якщо люди несподівано зникнуть. Як довго існуватимуть створені людством пам’ятники і артефакти? Що залишиться від нашого індустріального світу? Що зруйнується передусім?

У пошуку відповідей на ці питання експерти звертаються до досвіду минулого, досліджуючи руїни античних цивілізацій і сучасні міста, зруйновані в результаті стихійних лих і техногенних катастроф.

Через 6 місяців приміські райони почнуть заселяти койоти і рисі, що зазвичай стороняться міст, а миші і щури, що поглинули усі їстівні запаси, покинуть їх. Через 25 років морська вода затопить Лондон і Амстердам. Через 40 років майже усі дерев’яні будівлі або згорять, або погниють, або будуть знищені термітами. Зруйнуються земляні греблі. Через 75 років велика частина з 600 мільйонів автомобілів перетвориться на купу металу. Через 100 років заваляться мости через корозії конструкцій. Через 200 років не стане навіть хмарочосів.

Через 500 років перетворяться на прах сучасні засоби зберігання інформації: жорсткі диски, DVD, фотоплівка і папір. Через 1000 років на Землі практично не залишиться доказів існування людської цивілізації. Менше всього постраждають будівлі і конструкції, зроблені з масивних каменів і товстого бетону, наприклад, єгипетські піраміди, Велика китайська стіна і гребля Гувера. Проте через 10 000 років зникнуть і вони.

Життя на Землі не припиниться після зникнення людей. Просто воно буде іншим.
Дивитися Життя після людей в хорошій якості
Світло
Дивитися онлайн Плеєр 2 Трейлер
Коментарі (0)